BIG UNVEILS PROPOSAL FOR S.PELLEGRINO CAMPUS



“Shaped by the serpentine run of the Brembo river and the sloping Alpine mountainsides, our proposal for the new San Pellegrino Campus inherits its narrative structure from the landscape of the Brembana valley. Like an aquatic equivalent of a wine cellar, the repeating archways expand and contract to create the narrative framework for the purity and clarity of the mineral water, in an environment characterized by lightness, openness and transparency. The architecture of manmade elements is embraced and enhanced by the forces of nature, tapping into the rhythmic rationality of the industrial heritage of S. Pellegrino while eliminating the traditional segregation between front and back of house, creating a seamless continuity between production and consumption, preparation and enjoyment.

Bjarke Ingels, Founding Partner, BIG.

experience-lab1-630x315

green-tunnel1-630x315

auditorium-630x315

taste-lab-630x315